Over

Het idee van “TechNinja” kwam bij me op terwijl ik op televisie een aflevering keek van Bright TV. Hierin lieten zij de beste producten zien voor een aantal categorieën en ik dacht; dat lijkt mij ook wel wat. Als u op zoek naar naar het beste product in een categorie, dan zult u dit blog erg interessant vinden.

Veel mensen kiezen een product dat wordt aanbevolen door familie of een product waar vaak reclame voor wordt gemaakt op televisie. Echter is dit altijd de beste keus, ook al wordt het zo goed aangeprezen door deze kanalen.

Goede productresearch kost veel tijd, en aangezien er wel honderden sites zijn waar over producten wordt gepraat heeft niet iedereen hier zin in. Dit is waar wij binnenkomen. Wij onderzoeken een enorm aantal producten uit verschillende categorieën en vermelden de beste op onze website. Hierbij kijken wij onder andere naar batterijduur en prijs-kwaliteitverhouding.

TechNinja

Het idee achter TechNinja is het bieden van onafhankelijke reviews over verschillende technologische producten. Dit doen wij door middel van een Top-10 op te stellen.

Het doel is om er voor te zorgen dat dit de laatste website is die mensen bezoeken voordat ze een product bestellen. Door middel van ons uitgebreid onderzoek en deskundig advies helpen wij dus met het doorknippen van die draad.

Naast deze onderzoeken bieden wij ook oplossingen voor problemen, en informatie over alles wat met technologie te maken heeft.