6 Betrouwbare Manieren Voor Gratis PSN Codes

psn gift cardPlayStation-games en hun online services beginnen veel geld te kosten. Daarom hebben we deze handleiding ontwikkeld waarin we je leren hoe je gratis PSN codes voor je PS4 kunt krijgen. We leggen de eenvoudigste methoden uit om deze codes te verkrijgen en hoe u oplichting kunt detecteren.

Het PlayStation Network is het online netwerk van Sony Playstation. Via dit netwerk kun je spelen tegen andere gamers, maar ook items kopen zoals games, game-add-ons, uitbreidingspakketten, muziek, films en meer. Je kunt ook PlayStation Plus kopen, dat is waar de meeste mensen onze gids voor gebruiken.

PSN-codes zijn beschikbaar vanaf slechts 10 euro. Voor sommige mensen is dat erg goedkoop, maar voor anderen is het moeilijk om hun zuurverdiende geld aan videogames uit te geven. Hieronder vindt u enkele methoden waarmee u deze codes gratis kunt krijgen.

Gratis verkrijgen van PSN-codes

Er zijn verschillende manieren om deze codes gratis te krijgen, en het vereist zelfs geen hacking. Begrijp alsjeblieft dat niemand deze cadeaubonnen volledig gratis kan aanbieden, het is zeer waarschijnlijk dat je er iets voor terug moet doen.

Gratis PlayStation Network-codes (regelmatig bijgewerkt)

We weten dat niet iedereen tijd heeft om gratis PSN codes te vinden, dus in stap één hebben we al een deel van het werk gedaan omdat we van onze bezoekers houden. De codes die in de onderstaande tabel zijn te vinden is door één van onze medewerkers willekeurig gegenereerd. Probeer deze wekelijks bijgewerkte codes in te wisselen, misschien werkt een ervan!

–insert table–

Gratis PSN-codes verkrijgen via GPT-websites

GPT-websites, wat staat voor ‘Get Paid To’, geven je beloningen in ruil voor het uitvoeren van een paar korte taken. De meest voorkomende taken die worden gevraagd, zijn enquêtes, app-installaties of sociale media-gerelateerde taken zoals een abonnement op een YouTube-kanaal of het volgen van een Instagram-account.

We hebben de legitimiteit van veel van deze websites gecontroleerd en hier zijn degenen die we het beste in hun branche hebben gevonden. Houd er rekening mee dat ze allemaal gratis kunnen deelnemen en dat je kunt verdienen wanneer en waar je maar wilt, zelfs in de bus op weg naar school.

Swagbucks

gratis psn codes via swagbucksSwagbucks was de laatste website die we hebben getest en het bleek dat het de beste was om ons een gratis PlayStation-code te geven. Het is de grootste GPT-website en heeft een aantal vrij eenvoudige taken om balans te verdienen.

Als je lid wordt, ontvang je 5$, wat niet vaak gebeurt op deze platforms. U kunt de volgende acties uitvoeren om punten te verdienen voor uw gratis code:

  1. Vul een kleine enquête in
  2. Bekijk enkele korte video’s
  3. Bezoek een paar websites
  4. Games spelen (ja, we maken hier geen grapje)

Het kostte ons ongeveer twee uur om een ​​leuke mobiele game te spelen om een ​​gratis psn code met een waarde van tien euro te ontvangen, die naar onze mening zeer de moeite waard is.

Superpay

Deze website is wereldwijd beschikbaar en maakt het ook mogelijk om uw saldo op uw PayPal-rekening te laten uitbetalen, waarna je hier bijvoorbeeld leuke gadgets mee kan kopen. Wat we leuk vonden aan dit platform is dat we de eenvoudigste manier hebben gevonden om een ​​gratis psn code te verdienen; klikken op advertenties.

U kunt eenvoudig op enkele advertenties klikken om uw saldo op te bouwen voordat u het inwisselt voor een cadeaubon. Andere opties zijn video’s bekijken, deelnemen aan hun gratis wedstrijden en aanbiedingen invullen via een zogenaamde ‘offer wall’.

Na een paar zweterige uren kijken naar video’s, waarvoor we amper dingen hoefden te doen, hadden we een gratis ps4 gift card van 20 euro ontvangen. We hebben het team een ​​aantal gratis Fortnite-skins ermee behandeld!

Get-paid.com

Dit is een van de oudste GPT-websites die er is, wat direct betekent dat het wordt vertrouwd door zijn gebruikers. Binnen dit platform kun je ‘GetPaid-munten’ verdienen en deze inleveren voor gratis PSN codes of andere gift cards naar keuze.

Wat we erg leuk vonden aan deze website is dat de minimale uitbetaling slechts 50 cent is, wat betekent dat er geen uren zweten nodig is om een ​​klein aantal PSN-codes te verdienen.

Deelnemen aan giveaways om een ​​ps4-code te verdienen

Gelukkig zijn er veel eerlijke mensen op internet. De volgende platforms zijn erg populair met betrekking tot giveaways, we hebben zelfs een paar gratis psn codes gewonnen door deel te nemen.

Reddit

Een van de meest populaire plaatsen op internet waar weggeefacties plaatsvinden, is /r/giveaways . Deelnemen is in de meeste weggeefacties uiterst eenvoudig, omdat de enige vereiste is dat je een Reddit-account hebt om een ​​opmerking te plaatsen.

YouTube

Grote YouTube-sterren zoals MrBeast zijn in opkomst en er zijn vaker giveaways op dat platform, omdat het een gemakkelijke manier is om een ​​kanaal te laten groeien. Hier is een voorbeeld van deze YouTuber allerlei spullen weggeeft, waaronder ook een aantal gift cards.

Meestal werken de weggeefacties op deze website als volgt. De kijker wordt gevraagd zich te abonneren, zoals de video en een reactie achter te laten waarom hij wil winnen. Wanneer de kanaaleigenaar een winnaar gaat kiezen, gebruiken ze een willekeurige commentarenkiezer en vinden ze iemand die in aanmerking komt voor de criteria.

Frequente oplichting met betrekking tot gratis PSN codes

Als je al een tijdje op zoek bent naar deze gratis gift cards, ben je waarschijnlijk een website tegengekomen die beweert een werkende ‘PSN-codegenerator’ te hebben. Dit zijn allemaal nep omdat niemand deze codes gratis kan genereren. Hier zijn enkele veel voorkomende oplichting die ze gebruiken.

De PSN-codegenerator vergrendelen achter een ‘human verification’

Wanneer je gratis PSN codes zoekt, wat je waarschijnlijk deed voordat je op onze website kwam, zie je veel websites die beweren een werkende generator te hebben. Het probleem met die websites is dat ze gewoon bestaan ​​om geld te verdienen met hun gebruikers zonder daarvoor enige waarde te bieden.

Meestal zal de website je eerst vragen welke cadeaubon je wilt kiezen, de opties zijn de verschillende PSN-cadeaubonwaarden of een jaar PlayStation Plus. Nadat u de gewenste code heeft geselecteerd, toont de website bijvoorbeeld iets als; ‘U moet een paar enquêtes invullen om uw code te ontvangen.’ Hoewel sommige gebruikers de oplichting misschien al kennen, zullen andere mensen dat niet doen en zullen ze beginnen met de menselijke verificatie. Voor elke gebruiker die ervoor valt, verdient de website-eigenaar een paar dollar zonder er iets voor terug te geven. Je zult nooit je gratis PSN codes ontvangen waar je zo hard voor hebt gewerkt tijdens hun verificatie.

GPT websites die niet uitbetalen

Zoals vermeld in stap drie van deze gids over het verkrijgen van gratis PSN codes zijn er verschillende websites waar u deze gift cards kunt verdienen door acties uit te voeren. Helaas profiteren sommige mensen hiervan en openen ze een vergelijkbare website om u dergelijke acties te laten uitvoeren, zoals het invullen van enquêtes.

Nadat u het ‘minimum uitbetalingssaldo’ heeft bereikt, dat is waarschijnlijk ongeveer $50 waar u veel enquêtes voor moet doen, heeft de website-eigenaar honderden dollars aan u verdiend en zal uw account simpelweg uit het systeem verwijderen. Dit is behoorlijk zielig, maar je moet begrijpen dat sommige vrij low-life mensen deze zwendelwebsites op internet gebruiken.

Opgelicht worden via PlayStation Network

We hebben verhalen gehoord over mensen die worden opgelicht via het PlayStation Network zelf, dus dachten we; waarom voeg je dit niet toe aan ons artikel? Wanneer je iemand via voicechat in je favoriete game ontmoet, begin je ze soms te vertrouwen.

Er zijn een aantal mensen, vooral jongere kinderen, die je voor een paar dollar proberen af ​​te zetten. Ze zullen je vertellen dat ze op magische wijze gratis PSN-codes kunnen genereren, maar wees voorzichtig; het is oplichterij. Je krijgt hun PayPal en zij beloven je een werkende PS4-code te sturen als je ze een paar dollar stuurt. Nadat u uw geld hebt verzonden, zijn ze verdwenen, dus wees voorzichtig.

Conclusie

Gratis PlayStation Network-codes krijgen is eigenlijk niet zo moeilijk, toch? Er zijn zoveel methoden, maar houd er rekening mee dat het nooit helemaal gratis is, behalve voor giveaways natuurlijk. Voor de meeste methoden moet je iets kleins doen, zoals het downloaden van een paar apps of het beantwoorden van enkele enquêtes.

Het gevaarlijke deel over het zoeken naar deze gratis gift cards zijn de oplichters waarmee u te maken krijgt. Na het lezen van dit artikel zijn we ervan overtuigd dat u deze oplichting nu kunt herkennen en hun websites onmiddellijk kunt verlaten als u er een vindt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *