11 Bekende & Veilige Torrent Sites op een rij

Nu streaming-sites elk jaar populairder worden, zou je denken dat torrent sites naar de achtergrond verdwijnen. Huidig ​​verkeer samen met downloadstatistieken hebben het tegendeel bewezen. Zelfs nu torrent streaming populair wordt, geven veel mensen toch de voorkeur aan een offline versie van hun favoriete boeken, films of games.

Torrent websites bieden mensen een eenvoudige manier om dagelijks bestanden op internet te zoeken om vervolgens te downloaden. Gezien de constante juridische problemen rond torrent sites, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van welke websites werken en als veilig worden beschouwd. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat de 11 meest gebruikte torrent websites zijn volgens de community.

Waarschuwing! Download alleen met een VPN..

Uw IP-adres (3.231.220.225) onthult uw locatie. Aangezien het downloaden van torrents illegaal is raden wij u aan dat u uw IP-adres verbergt met een veilige VPN.
Verberg nu uw IP

Lijst van beste torrent sites om veilig te downloaden

Zoals eerder vermeld hebben wij onderzocht wat de veiligste en meest gebruikte websites zijn om torrents van te downloaden. Voordat u deze torrents kunt downloaden zult u eerst een client moeten installeren zoals Vuze of uTorrent.

1. The Pirate Bay

the pirate bay - beste torrent website

Benoemd als de “Koning van Torrents” is deze website een van de beste torrent sites voor het downloaden van torrents van internet. The Pirate Bay biedt gemakkelijk en veilig toegang tot alle soorten torrents. Gebruikers kunnen gemakkelijk door duizenden files scrollen die gerelateerd zijn aan hun zoekopdracht en vinden die het meest geschikt is voor hen.

Bovendien bieden de VIP-gebruikers of vertrouwde gebruikersbadges op de website gebruikers de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen legitieme links en oplichting. De website biedt zelfs ondersteuning voor magneetlinks , met een eenvoudige interface die niet alleen gemakkelijk te gebruiken is, maar ook gemakkelijk te navigeren is.

Let wel op dat The Pirate Bay vaak rechtszaken heeft verloren en voor verschillende internet service providers geblokkeerd kan zijn, bijvoorbeeld Ziggo. Met een VPN is het echter wel mogelijk om deze blokkade gemakkelijk te omzeilen.

2. Torlock

torlock

Een van de beste torrent sites op internet is Torlock. De website beschikt over een enorme database met geverifieerde torrents. De website bevat naast vele andere bestanden torrents voor muziek, anime en e-books. De interface voor de website is clean, gebruiksvriendelijk en wordt bijgewerkt voor elke nieuwe torrent release. Naast dat het een grote database met geverifieerde torrents is, betaalt Torlock zijn gebruikers 1$ voor het vinden van een valse torrent-link wat de veiligheid enorm garandeert.

De website heeft zelfs een Top 100-lijst met alle populaire torrent-downloads.

3. Torrents.io

torrents.io

Deze website is een verzamelwebsite van vele verschillende torrent sites. Als u zoekt naar bestanden via Torrents.io zult u daarom een groter zoekresultaat krijgen dan dat u direct via een van de aangesloten websites zoekt.

Via hun homepage is het gemakkelijk om te browsen door verschillende categorieën van torrents. Daarnaast wordt er een kleine grafiek getoond van zoekopdrachten die de laatste tijd populairder zijn geworden; handig als je wilt weten welke films er nieuw zijn!

4. KATcr.co

KATcr.co is de officiële site voor het downloaden van de server van KickassTorrents. De website biedt verschillende torrents die beschikbaar zijn voor het downloaden van verschillende categorieën. De nieuwste torrents worden regelmatig in de database bijgewerkt. Er zijn veel mirrors van de website, dit is echter de officiële site, die eenvoudige en gemakkelijke toegang biedt tot al je torrent behoeften. Enkele proxies zijn:

De website KATcr.co beschikt over een zeer eenvoudige interface met een enkele zoekbalk en de categorieën waaruit u wilt kiezen. De website is eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en gebruikers kunnen gemakkelijk de torrents vinden waarnaar ze op zoek zijn. De website heeft zelfs een aanmeldingsoptie op de voorpagina wat laat zien dat uploaders eerst een account aan moeten maken.

5. Limetorrents

limetorrents

Limetorrents is de perfecte site voor mensen die niet willen omgaan met de hoofdpijn van onveilige en niet-werkende torrents. Zelfs ondanks ze een enorme database bezitten, bevat Limetorrents nog steeds veel nuttige bestandsinformatie – zoals voor elke torrent seeder- en leecher-statistieken, geüploade datum en een gezondheidsmeter weergeeft – samen met een extra informatiepagina met aanvullende details. Globaal genomen is dit dus een prima torrent site om veilig van te downloaden!

6. YourBittorrent

yourbittorrent

YourBittorrent is de volgende torrent site op onze lijst. De website heeft een controversiële geschiedenis. De site werd oorspronkelijk gevonden in 2003 en is gemaakt als een samenwerking tussen twee partners. Uiteindelijk moest de oprichter de originele website afsluiten vanwege onbekende redenen.

In 2009 dook een soortgelijke website op met de naam YourBittorrent. De website heeft een eenvoudige interface die voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. De interface is eenvoudig te gebruiken en is vrij eenvoudig. De links zijn meestal geverifieerd en tonen de datum waarop de link is toegevoegd aan de website. De site heeft een aanbod van meer dan een miljoen en dit aantal groeit snel, dag na dag.

7 isoHunt

isoHunt

isoHunt en The Pirate Bay hebben verschillende dingen gemeen: beide sites zijn in 2003 opgericht, beide hebben een enorme database met miljoenen torrents, beide zijn door juridische stappen van de MPAA verwijderd en bovenal zijn beide nog steeds toegankelijk tot op de dag van vandaag.

Wat isoHunt scheidt van The Pirate Bay en vele andere torrent sites, is het feit dat isoHunt eigenlijk een online torrent-bestandenindex is die vele populaire torrent-trackers doorzoekt en fungeert als ’s werelds grootste torrent zoekmachine.

8. 1337x

1337x

1337x is een van de meest gebruikte websites voor torrenting. Het maakt indruk op gebruikers door zijn grote aanbod, eenvoudige interface en snelheid, maar het zwakke punt van deze torrent-tracker is dat hij niet beschikbaar is vanuit de hele wereld. Daarom neemt 1337x alleen de achtste positie van onze rating in. Ondanks deze feiten werd 1337x de afgelopen jaren steeds populairder, vooral toen KickassTorrents ophield te bestaan.

Tegenwoordig wordt 1337x gezien als het beste alternatief voor KickassTorrents. Torrent-bestanden op deze website gaan vergezeld van de informatie over seeders, leechers, duur, grootte en uploaders. Hierdoor kan dus gemakkelijk en snel gezien worden welke torrents snel zullen downloaden en welke niet.

9. Bitport.io

bitport - nummer 9 in de top 10 van beste torrent sites

Bitport.io is een client evenals een eigen website aangezien u de torrents kunt downloaden wanneer u maar wilt. Het is volledig veilig en gecodeerd om uw anonimiteit te garanderen. Er is geen enkele hindernis aangezien het cloud-based is. Indien u interesse heeft zijn er tegen betaling ook apps beschikbaar op een aantal platforms die u kunt gebruiken. U kunt het synchroniseren met uw apparaten en zelfs gebruiken om het te synchroniseren met uw PC.

Een ander groot voordeel van Bitport.io is dat je films in hoge kwaliteit kunt streamen en zelfs ondertiteling kunt gebruiken om u de allerbeste ervaring te garanderen. Als u Bitport wilt uitproberen heeft u de mogelijkheid om hun software te downloaden of het direct te gebruiken via hun website. Voor deze website heeft u geen VPN nodig, aangezien uw anonimiteit gegarandeerd is vanwege het download via hun eigen servers.

10. iDope

iDope torrent zoekmachine

Kort nadat KAT (KickAss Torrents) werd neergehaald en de eigenaar in hechtenis ging, duurde het niet lang voordat een nieuwe en innovatieve torrent-site opdook en zijn plaats innam.

Hoewel de site eerder in 2018 een aantal technische problemen ondervond, lijkt de site zich nu te hebben gestabiliseerd op een beveiligde verbinding en een betrouwbare community die helpt om andere gebruikers te beschermen door de torrents te beoordelen.

11. YTS

YTS - beste torrent site voor films

YTS is een website exclusief gericht op films, heeft een gebruiksvriendelijke lay-out en een groot aanbod aan titels; zowel oude als nieuwe. Van de torrents zelf is bekend dat ze vaak gecomprimeerd zijn, wat mensen met een trage internetconnectie of een lage databundel blij zal maken.

Deze torrent site is de onofficiële opvolger van de inmiddels gesloten YIFY-groep, die in 2015 zijn virtuele deuren sloot. De huidige site heeft een enorme gebruikersbasis, waardoor het BitTorrent-protocol efficiënter kan werken.


Disclaimer over het gebruik van torrent websites

TechNinja keurt het illegaal delen van auteursrechtelijk beschermd materiaal af. Hoewel P2P-technologie voor het delen van bestanden zelf volledig legaal is, vallen veel van de bestanden die via P2P worden verhandeld inderdaad onder het auteursrecht. Als u deze auteursrechtelijk beschermde bestanden uploadt loopt u een klein risico.

Rechtszaken kunnen gericht zijn op individuele gebruikers of groepen gebruikers. Deze burgerlijke rechtszaken van P2P zijn zeer reëel en, of ze nu succesvol zijn, ze vormen vaak een extreme financiële en emotionele last voor de beklaagden.

Bovendien kan uw internetprovider ervoor kiezen om een ​​geschiedenis van uw download en uploadactiviteit vrij te geven aan potentiële auteursrechteigenaren. Over het algemeen geldt dat hoe meer gegevens u downloadt en uploadt, hoe groter het risico dat u wordt aangesproken door auteursrechtbeschermingsgroepen. Zoals eerder vermeld, kan een torrent-vriendelijke VPN-service je helpen beschermen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *